Online productie stage - Freshmen Media
logo-freshmen-media-1

Online productie stage

Freshmen media is een all-round filmproductiebedrijf die de essentie van verhalen visualiseert. Kwaliteit staat hierbij op alle fronten centraal. Onze kracht is om tot de kern te komen. Dit doen we al 10 jaar voor de meest uiteenlopende partijen. (HEMA, VUmc, Ajax, Adidas, Freshcotton, Appelsap, Sissy-Boy).

Online productie-stagiair(e)

Hou jij ook van film? Ben jij altijd online te vinden, weet jij als geen ander hoe instagram in elkaar zit? Wil je graag meewerken aan onze social media kanalen en helpen deze te laten groeien? Als je daarbij ook nog een aanpakker bent en er niet voor wijkt om af en toe de telefoon te pakken zijn we opzoek naar jou!

Vanaf augustus 2019 zoeken we voor minimaal 5 maanden een top stagiair(e) voor ondersteuning van onze mediaproductie. Je werkt binnen een jong en enthousiast team in het centrum van Amsterdam mee aan uitdagende projecten.

Je hebt de belangrijke taak om mee te denken in onze social strategie en bent ook verantwoordelijk voor onze social media kanalen. Uiteraard ben je daarnaast vaak genoeg op locatie ter voorbereiding of uitvoering van een shoot; je houdt je bezig met backstage foto’s of video’s. Daarnaast help je tijdens de grote producties ook een rol bij de productie; van het maken van draaiboeien tot het regelen van filmlocaties.

Tot slot pak je allerlei andere communicatie- en marketingklusjes op, zoals nieuwsbrieven schrijven en het up-to-date houden van onze website. Kortom een veelzijdige leerzame stage.

Vereisten:

  • Interesse en kennis in video/film
  • Social Media is jouw ding; je weet wat er speelt en wat wel en niet werkt op social platformen (met name Facebook en Instagram)
  • Nauwkeurig en organisatorisch sterk
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Als persoon ben je een teamplayer, energiek, positief en kritisch
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Communicatief sterk
  • Je bent in bezit van een rijbewijs
  • Het is een pre als je kunt werken in Adobe (Première Pro).

Wil je graag meewerken aan onze social mediakanalen en wil je helpen deze te laten groeien? Solliciteer dan nu! Wij kijken ernaar uit. Stuur je motivatie CV -en indien je die hebt enkele voorbeelden van je werk- naar roland@freshmen-media.nl.

Share